sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lankasortuminen

Niinhän siinä kävi, että lankasortuminen tapahtui eilen. Kauppaan lähtiessä yhtäkkiä muistin, että tilkkurekka oli tulossa juuri samaisena päivänä Ouluun ja sopivasti olin menossa juurikin kyseiseen kauppaan, jonka pihassa tilkkurekka oli parkissa. Siellähän piti tietenkin käydä sitten ihastelemassa tilkkutöitä ja vähän hypistelemässä lankoja. Eikä sieltä ulos päässyt ilman lankahankintoja, joten muutama (=4) kerä seiskaveikkaa ja yks ticotico tuli hankittua. Niin ja 2,5mm koukku. Ajatuksena mennessä oli, että jos siellä sattuis olemaan Isoveljeä niin sitä voisin ostaakin (villapaita kyseisestä langasta himottas..), mutta vaikkei sitä Isoveljeä sitten ollukaan niin silti piti jokunen kerä ostaa.

Blogeissa seikkaillessa oon ihastellut joidenkin toisten puoliskojen ihanaa suhtautumista harrastukseen kun on lankoja tai muuta tarviketta lahjaksi annettu. Ei meillä vaan, lähinnä vaan on tuota lankamäärän kauhistelua ollut liikkeellä. Tällä viikolla kuitenkin huomasin yks aamu, että olikohan toinen puolisko vahingossa vai ihan tarkotuksella jättänyt Lidl:n mainoksen auki juuri oikeasta kohdasta, eli aukeamalta, jossa oli lankatarjouksia. Sitähän piti sitten heti kysyä kun toinen tuli töistä, ja kuulemma oli ihan tarkotuksella jättänyt sen siitä auki. :D Luulenpa kyllä, että kuitenki vielä ollaan kaukana siitä, että lankoja lahjoista löytyisi. ;)

1 kommentti:

riikka kirjoitti...

Piti heti tulla katsastaan sun sivut! =D
Tosi kiva pohja muuten.. Ja hienoja töitä! Mulla entinen työkaveri teki kans tuon koiran pusakan samalla ohjeella villakoiralle, oli myös mieluinen. Pitääpä laittaa nyt blogi seurantaan! =)