perjantai 18. helmikuuta 2011

Koukkuun jäi

Eli niinhän siinä kävi, että noihin neliöihin jäi koukkuun eikä pahemmin muuta uutta ole saanut aikaseksi. Neliöitä on nyt vähän reilu 30kpl (siis noita seiskaveikkaneliöitä) ja varmaankin noista sen torkkupeiton kasaan kunhan vielä "jokunen" neliö valmistuu. :D Pari päivää sitten mallailin vähän valmiiden neliöitten kokoa olohuoneen matolla, ja totesin, että mulla taitaa jämäkerät loppua kesken. Harmi kun ei hamsterikuukauteen tullut osallistuttua, koska melko hyvin oon saanut noita jämiä vähemmäks.

Yks isompi projekti uusimmasta Novitasta on kesken, ja sen kans varmaan tulee menemään aikaa enemmänki. Mallineule on siinä aivan ihanan näköinen, mutta ainakin omissa kätösissä pikkasen hidas tehdä. No, jos se siitä kuitenkin ennen kesää valmistuis. :) Lankana on Rose mohair, ja onneks siihenkin löyty langat jo valmiiks. Miten niin on tullut hamstrattua lankaa joskus...

Vähän jotain muutakin kaipasin tekeille, joten ensimmäiset polvekeraidalliset sukat on nyt puikoilla. Piiitkästä aikaa halusin tehdä jotain muuta kuin perusvillasukkaa, joten ajattelin kokeilla millaset noista syntyy. Lankana on (harvinaista mulle) jotain muuta kun Novitaa, joten jos sitä pikku hiljaa uskaltaisi muutenkin kokeilla uusia tuttavuuksia. :) Valmiina sitten enemmän noista.

Kun nyt ei mitään uutta esiteltävää käsityörintamalta ole niin laitanpa kuvan meidän karvatursakkeista. :) Kuva on viikon takaiselta metsäreissulta otettu, nyt on sen verran kovia pakkasia pidellyt, että lenkit on ollu hyvin minimaalisia. Sais kyllä alkaa jo vähän helpottamaan..

Ei kommentteja: