lauantai 13. heinäkuuta 2013

Vauvan haalari

Ohje: Vauvan haalari, Moda 5/2011
Lanka: Sandness Babyull Lanett
Puikot: 2 ja 2,5mm
Kulutus: Yhteensä 192g
 
Riikalta sain ohjeen tähän ihanaan vauvan haalariin ja vinkkiä selän pituuden neulomiseen, ettei tarvitse alkaa purkamaan. Haalari valmistui jo ennen pojan syntymää, mutta napit sain ostettua ja ommeltua vasta viikko sitten. Haalarin kudoin 3kk ohjeella ja tein selkään pituutta noin 10cm enemmän kuin ohjeessa Riikan vinkistä. Kuva on nyt taattua kännykkälaatua, joten värit ei ihan sellaisena näy vaikka yllättävän lähellä oikeaa onkin. Haalari on kuvattu 1,5kk pojan päällä, joten varmaan aika lähellä 3 kuukautta  tämä on sopiva:) Ohje oli oikein mukava neulottava, ja vaikka ohuilla puikoilla kutoikin, tuntui edistyvän ihan mukavaa tahtia. Nyt sitten vaan odotellaan, että poika vähän kasvaa ja ilmat viilenee, että voi edes harkita haalarin laittamista noin kuumaveriselle pojalle:)

3 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Siitähän tuli hieno! mulla olis sama urakka edessä taas 12kk koossa, mutta mikäs siinä kun on tuttu ohje.

pitäis tulla kattoon sitä teidän kuumaveristä.. mulla oli aika ärhäkkä kesäflunssa lomalla (vk oon ollu taas töissä) ja vieläkin meinaa yskä vaivata, niin pitänee malttaa että oon tervehtynyt kunnolla.

MariJ kirjoitti...

Ihana haalari!

Henna kirjoitti...

riikka, suunnittelin kans, että tuon vois tehdä isommassakin koossa tässä syksyllä, että olis sitten talvellakin haalari:) Ja ilmottelehan millon pääset poikasta katsomaan!

MariJ, kiitos:)