sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sukkia lisää

Ohje: perussukka lyhyellä varrella, koko 36-37
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3mm

Toiset lyhytvartiset kotisukat itselle valmistui joku viikko sitten. Nämä on identtiset sukkasatoon kutomien sukkien kanssa lukuunottamatta väriä:) Näköjään kotisukkia ei ole koskaan liikaa kun nämäkin on ollut käytössä valmistumisesta lähtien.


Ohje: perussukka, koko n. 42
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3mm

Miehelle valmistui seuraavaksi uudet sukat. Silmukoita oli 52 ja raidat tein 2 kerroksella/väri. Yhdet miehen sukista (taitaa itse asiassa olla ensimmäiset sukat, jotka miehelle tein) alkaa olemaan jo ihan nuhjaantuneet ja menettäneet muotonsa. Kysyin, että saanko heittää ne menemään, niin mies totesti, että saan jos teen uudet tilalle. No, eihän niistä vanhoista vieläkään ole maltettu luopua vaikka uudet valmistui jo:)

Hirveästi olisi ideoita uusista neuleista, mutta kun ei vaan aika meinaa riittää. Sukkia tulee ilmeisesti siksi nyt, koska näitä tulee edelleen kudottua työmatkoilla bussissa. Kotona on touhua niin paljon, että hyvä kun muutaman rivin ehtii kutomaan. Jos tässä joskus pitäisi muutaman lomapäivän pois niin ehtisi ehkä enemmän tekemään näitä suunnitelmia vähemmäksi.

Ei kommentteja: