maanantai 4. heinäkuuta 2011

Hiljaiselo jatkuu

Kyllä vaan, tämä hiljaiselo vaan jatkuu ja jatkuu... Kevät on ollut aika kiireinen ja kesäksi vielä tahti kiihtynyt. Hirveästi asioita tapahtuu meidän elämässä, joten käsityöt on ikävä kyllä jäänyt vähemmälle kun muutenkin tuntuu aika vaan loppuvan kesken. Onhan mulla siis edelleen sohvalla keskeneräinen tai muutama, mutta hitaasti ne vaan etenee, joten mitään valmista esiteltävää ei saa aikaiseksi. Hirveästi olis myös ideoita, mitä haluaisi toteuttaa, mutta jos sitten syksyllä viimeistään alkaa taas aikaa löytymään.

Suurin asia tässä on nyt meidän tuleva muutto, joka on teettänyt hirveästi työtä, kun ensimmäistä omistusasuntoa ollaan laittamassa. Ja sitten kun tuon asian kanssa joutuu niin hirveästi miettimään noita "virallisia" asioita niin ei sitten vaan saa otettua kudinta tai virkkausta esille. Yks virkkaus alkaa olemaan jo kohta loppusuoralla eli toista hihaa jo teen, niin jos sen ehtis saada valmiiksi ennen muuttoa :D Pitäähän se joku tavoite olla :P Eli tosiaan oon ihan virkkaamassa itselle kesäpuseroa ja jos tuo nyt onnistuu niin ihan varmasti samalla ohjeella teen toisenkin jostain muusta langasta :)

Toivottavasti seuraavalla kerralla on jo jotain esiteltävääkin, tämä oli nyt vain tällainen hengissä-ollaan-viesti :)

2 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Moikka!

No nytkö ne on asunnon ostanut? Mistäpäin? Ja millon on muutto? Mitenkä meidän vilkkaalle naapurivierailuille nyt käy..? ;)

Hidasta on täälläkin, pitsihuivi on melkeen valmis, pitäis nyt vk sisään saaha se täysin valmiiksi..:/

Henna kirjoitti...

No nythän me sitte löydettiin just sopiva, ja elokuun loppupuolella varmaan päästään muuttaan:) Pikkasen tulee kyllä tuota välimatkaa uuteen, eli millon nyt nähhään;) Mullaki on nyt ihan normaalityöajat niin ollaanpa yhteyksissä!

Millon sulla onkaan sen huivin deadline?