keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Melkein valmis

Eipä ole tännekään tullut hirveämmin juttua kun tuntuu, ettei mitään tule valmiiksi vaikka kuin koko ajan tekee. Eihän se nyt tietenkään ihan niin ole, eli isoäidinneliöitä on kyllä tullut valmiiksi. :) Itse asiassa niitä on tullut valmiiksi 96kpl, jotka on vielä yhdistettykin. Pakko oli ottaa kuva vielä keskeneräisestä peitosta kun pakko sanoa, että oon aika ylpeä aikaansaannoksesta. Peitto pitää vielä höyrytellä ja virkata jonkunlaiset reunat, sitten vasta mittailen peiton koon. Laittelen sitten vasta valmiista peitosta kaikki tiedot niinkuin muistakin valmiista :) Tausta nyt ei ehkä ihan paras ole, mutta tuohon sen sai mukavasti levitettyä :D

3 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Vautsi! Ylpeä tuosta saa ollankin! Ei siis mikään ikuisuusprojekti kuitenkaan? Tästähän ihan itsekin inspiroituu peiton tekoon.. Ehkä sitten paremmalla ajalla kuitenkin. Lupailin tehdä Lauralle häämekon kaveriksi pitsihuivin, paineet kasvaa ;)

Henna kirjoitti...

Ei onneks ihan ikuisuusprojektia kuitenkaan tullu:) Paitsi mikään muu homma ei ookaan sitten edenny tässä sivussa..
Hyvä siitä huivista varmasti tulee, joko ootte sopinut mallin?

riikka kirjoitti...

Haruni ja shetland triangle on vaihtoehtoina tällä hetkellä. Jälimmäisen oon kertaalleen tehnytkin. Lankakin alkaa jo olla mielessä..