perjantai 28. tammikuuta 2011

Pikkutöitä

Lanka: Novita Tico tico
Puikot: 2,5mm

Nämä polvisukat valmistui joskus viime syksynä. Malli on kerrassan suloinen, joten piti päästä kokeilemaan ohjetta. Vähän synkkä väritys vauvansukiksi, mutta eihän kaiken aina tarvi olla niin hempeää.:D Tico tico oli sopivan ohut lanka tähän ja sitä oli jäänyt vajaa kerä, joten sillä nyt tällainen väritys. Sukille ei ole osoitetta valmiina, joten jäävät odottamaan, että pääsevät jonkun pienen jalkoja lämmittämään.

Ohjeet: Junasukat ja oma kokeilu vauvan lapaseen
Langat: osa Novitan Wool, muuten nimettömiä jämäkeriä
Puikot: 2,25mm

Lisää jämäkerien tuhoamista eli parit junasukat vähän ohjetta muunnellen ja vauvan lapaset kokeillen ja purkaen. Langat oli todella pieniä jämäkeriä, joten niistä ei paljon isompia olisi saanut aikaiseksi. Junasukat on just sopiva pikkutyö välissä, jos alkaa kyllästyttämään muu tekeillä oleva.:D Näillekään ei ole osoitetta tiedossa, joten jäävät odottamaan sopivia pikkujalkoja ja -käsiä.

Kaikki pikkutekeleet on vanhoja valmistuneita, joita oon yrittänyt kuvailla, että saa niitäkin tänne päivitettyä. Näitten kutomisesta ei toki ole selvästi muistissa mitä teki millonkin, mutta onpahan jotain edes muistissa.

2 kommenttia:

Isa kirjoitti...

Noi sukat on aivan ihanat ja niitä on meillä käytetty paljon. Väritys on juuri semmoinen mistä tämä mamma tykkää. <3

Henna kirjoitti...

Hyvä, että sukat on päässyt käyttöön:) Toivottavasti pysyy ees jotenkin pikkumiehen jaloissa:)